Over Huureendouche

Mijn naam is Loek van Hijningen en ik ben eigenaar van Huureendouche.com. Sinds 2013 ben ik begonnen in de bouw bij een groot bedrijf in Rijnsburg dat exclusieve badkamers van hoge kwaliteit installeert. Hier was ik al vrij snel zelfstandig opererend in de volledige installatie van high-end en op maat gemaakte badkamers.

Doordat ik ruime ervaring heb in badkamer verbouwingen weet ik precies wat dat met zich meebrengt en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb zelf kunnen zien wat een uitkomst een tijdelijke douche biedt voor mensen die op dat moment met een onbruikbare badkamer zitten.

Huureendouche.com is in 2011 opgezet met één douchecabine en beschikt nu over een ruim aantal douchecabines die binnenkort nog verder uitgebreid gaan worden. Huureendouche.com is in samenwerking met aannemersbedrijf Schellingerhout Totaalbouw, een aannemersbedrijf uit Leiden dat zorgt voor professionele ondersteuning waar dat nodig is.

U kunt overaldouchen met een nooddouche van huureendouche.com: in de keuken, woonkamer, slaapkamer, gang, zolder, garage, tuin, … als er maar water en een afvoer in de buurt is.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? U kunt altijd contact met mij opnemen en dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Loek van Hijningen

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.

Bericht
Versturen


Voorbeelden douches

Enkele situatievoorbeeld van een tijdelijke douche. Met huur een douche kunt u zoals u ziet overal douchen.

overal-douchen-huur-een-douche overal-douchen-huur-een-douche overal-douchen-huur-een-douche