Zorgdouche nodig?

Thuis blijven douchen na ongeval, blessure of bij ziekte.

Bel 06 - 4143 8722 of reserveer direct

Zorgdouche: thuis blijven douchen

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.

Bericht
Versturen


Een warme douche geeft u ontspanning en verlichting op het moment dat u het nodig heeft. Een douche nemen is voor de meeste mensen iets vanzelfsprekends. Voor mensen met een gezondheidsprobleem kan douchen lastig of onmogelijk worden of gepaard gaan met allerlei problemen. Het Kaskad Systeem werd ontwikkeld om een antwoord te bieden op deze problemen met een assortiment producten die op eenvoudige wijze aangepast kunnen worden aan de individuele gebruiker. De zorgdouchecabine is een veilige, betrouwbare en goedkope oplossing en maakt thuis douchen mogelijk tijdens uw blessure, revalidatie of ziekte. De cabine heeft een stevige constructie, lage instap, handgreep en eenvoudige installatie.

Zorgdouche of traplift?

Een zorgdouche is een prima tijdelijke alternatief voor een traplift. Wanneer u in afwachting bent van een traplift en tijdelijk uw bed in de huiskamer heeft staan, kunt u ook een douche in uw huiskamer of keuken plaatsen! Wij kunnen de zorgdouche bijna overal plaatsen zolang er in de buurt een waterpunt en een afvoer aanwezig is. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een boiler zodat u warm water heeft.

Indien er in de buurt van de geplaatste nooddouche geen afvoer aanwezig is, of indien de afvoer meer dan 10 cm boven de vloer zit (bijvoorbeeld een gootsteen), dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Naast de nooddouche wordt er een pomp geplaatst die het water wegpompt naar de afvoer.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het plaatsen en aansluiten van tijdelijke mobiele douchecabines. Zo hoeft u geen installateur in te huren om aansluitingen voor te bereiden voor de zorgdouche. Bij opname nemen wij dit met u door en zal de monteur bij het plaatsen van de cabine ook voor de aansluitingen zorgen.

Wij vinden het vanzelfsprekend om vrijblijvend met u of uw familielid te bespreken waar de zorgdouche kan komen te staan in uw huis. Zo vinden wij samen een passende oplossing.

De tijdelijke nooddouche is ook geschikt voor thuis-, mantel-, of palliatieve zorg

Wat kunnen wij met een zorgdouche voor u betekenen:

  • Verhuur van onze zorgdouche (voor een korte periode);
  • Aanschaf van een zorgdouche (aanpassing in uw woning);
  • Persoonlijke service (vrijblijvend met u bespreken waar de cabine komt te staan in uw woning);
  • Snelle levering;
  • Onderhoudsservice;

Tarieven zijn afhankelijk van uw situatie. Neem contact op voor meer informatie (06-41438722) of vul een offerteformulier in.


voorbeeld zorgdouche voor tijdens verbouwing